!SPET NA ZALOGI! Simon Sinek / ZAČNI Z ZAKAJ: Kako nas véliki voditelji navdihujejo k delovanju

27,50 

“Če bomo vsi sprejeli odgovornost in začeli z ZAKAJ ter navdihnili druge, da tako ravnajo tudi oni, lahko skupaj spremenimo svet.”
– Simon Sinek

»Začeti z zakaj« pomeni poiskati in izpostaviti osebne ter poslovne vrednote, za katere si prizadevamo. Šele jasno določen ZAKAJ nam omogoča široko prepoznavnost; disciplina in doslednost pri tem, KAKO in KAJ delamo, pa nam zagotavljata celosten in dolgoročen obstoj.

Simon Sinek pomembnost t. i. ‘zlatega kroga’ – uravnoteženega zaporedja vprašalnic ‘zakaj’, ‘kako’ in ‘kaj’ – prikaže s primeri iz slabe in dobre prakse večjih in manjših podjetij, organizacij in osebnosti

Simon Sinek (1973) je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah in prominentni gost konferenc in oddaj.

Po njem je poleg jasnega in doslednega izvrševanja tega, »KAJ in KAKO« delamo, pomembno predvsem »ZAKAJ«, s kakšnim namenom delujemo – kakšna je naša VIZIJA! Zares uspešna so tista podjetja, ki se osredotočijo na svoje poslanstvo.

19,7 x 15 cm; 275 strani; 27,50 €; ISBN: 978-961-90032-1-3
prevod: Tina Podržaj; mehka vezava z zavihki; Smart Com, 2017

Kategorija:

V ključnem trenutku svojega življenja je spoznal, da je v poslu, pa tudi v osebnem življenju najpomembnejše, da imamo na področjih, ki nas zanimajo, vedno pred očimi presežni cilj našega početja: naš »zakaj«. To nam omogoča, da ostajamo zvesti sami sebi, svojemu poslanstvu in s svojimi izdelki in storitvami strankam omogočamo »nekaj več«.

Simon Sinek je s svojim »zlatim krogom« osnoval svetovno gibanje ljudi, ki želijo navdihovati vse posameznike in organizacije, da delajo tisto, kar jih navdihuje.

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “!SPET NA ZALOGI! Simon Sinek / ZAČNI Z ZAKAJ: Kako nas véliki voditelji navdihujejo k delovanju”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.