Simon Sinek / NESKONČNA IGRA

29,00 

Miselnost, da v življenju in poslu igramo ‘končno igro’, pri katerih si postavljamo preveč kratkoročne in preveč konkretne (kratkovidne in egoistične) cilje, je za podjetja in organizacije pogubna, medtem ko nas miselnost ‘neskončne igre’, pri kateri ni zmagovalcev in poražencev (so le tisti, ki ostajajo v igri ali pa iz nje izpadejo, ravno zato, ker se ne zavedajo njene neskončnosti), na dolgi rok dejansko obdrži ‘v igri’.

Simon Sinek nas spodbuja in navdušuje prav za neskončno. Pripravi se na igro – na neskončno igro! Več na: https://simonsinek.com/the-infinite-game.

 

Kategorija:

Simon Sinek: Neskončna igra, Ljubljana: Smart Com, 2020

14,3 x 21,7 cm, 276 strani; 29,00 €; ISBN: 978-961-90032-4-4
trda vezava z ovitkom; prevod: Eva Mahkovic

Simon Sinek v Neskončni igri (The Infinite game) mojstrsko in lahkotno – tako kot v vseh svojih knjigah – s številnimi primeri dobre in slabe prakse in z metaforo igre plastično prikaže ustreznejši pristop k vodenju gospodarskih in drugih organizacij: tako kot življenje tudi podjetništvo, šolstvo, kultura, družba … tudi organizacije nimajo določenega dokončnega cilja ‘zmage’, saj nikoli ne pridemo ‘do konca’, temveč je njihova pot dolgoročna in daljnosežna gradnja človeškega in družbenega kapitala, ki se nikoli zares ne konča.

 

Simon Sinek (1973) je motivator, optimistični spodbujevalec dobrih praks, teoretik in praktik uspešnega managementa, eden najbolj gledanih predavateljev na prestižnih TED konferencah in prominentni gost konferenc in oddaj.

S svojim delom želi spodbuditi širši krog ljudi, ki se bodo zavzemali za celostne odgovore in rešitve izzivov današnjega poslovnega in osebnega sveta – da bi se čim več ljudi ‘prebudilo’ iz pasivnosti ter našlo in uresničevalo tisto, kar jih v življenju najbolj žene!

Več o knjigi Neskončna igra in njeni vsebini na: https://simonsinek.com/the-infinite-game – PRIPOROČAMO!

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Simon Sinek / NESKONČNA IGRA”

Vaš e-naslov ne bo objavljen.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.