knjiga V ELEMENTU

21,00 

Sir Ken Robinson in Lou Aronica,
V ELEMENTU: Ko odkriješ svojo strast, se vse spremeni (Lectour, 2016)

19,7 x 15 cm; 288 strani; 21,00 €; ISBN: 978-961-94059-0-1
prevod: Tobija Siter; mehka vezava z zavihki

Opis

Kakovostna strokovna knjiga, ki prevprašuje naše splošno sprejete predstave o inteligenci, ustvarjalnosti in človeški zmogljivosti, tako da opogumlja vsakega posameznika, da odkrije in razvije svoje talente ter pri tem pomaga tudi drugim.

Začinjena s humorjem in številnimi zgodbami uspešnih posameznikov in organizacij.

Sir Ken Robinson (1950-2020) je v svojem izzivov polnem življenju dosegel svetovno priznanje kot strokovnjak na področju vzgoje in izobraževanja, kreativnosti ter medosebnih odnosov. Bil je eden vodilnih govorcev, ki je resne teme s svojskim humorjem znal predstaviti poslušalcem po vsem svetu. Posnetke njegovih odmevnih govorov na prestižnih TED konferencah si je ogledalo že več sto milijonov ljudi.

V tem letu za rakom umrli dr. Ken Robinson je sodeloval z vladnimi organizacijami v Evropi, Aziji in ZDA, z mednarodnimi agencijami in vodilnimi kulturnimi institucijami. Leta 1998 je vodil državno komisijo za kreativnost, izobraževanje in ekonomijo britanske vlade, dobri dve desetletji pa predaval na Univerzi v Warvicku. Za svoje delo in zavzemanja je prejel več nagrad in viteški naziv.

V njegovih predavanjih in v knjigah, tudi v soavtorstvu z Loujem Aronico, je z lucidnimi uvidu prevpraševal obstoječe sisteme vzgoje in izobraževanja, ki po njegovem zatirajo otrokove naravne talente v imenu doseganja standardiziranih ciljev. Zagovarjal je pristope, ki negujejo kreativnost ter priznavajo različne vrste inteligence in edinstvenost vsakega človeka.

Sir Ken Robinson in Lou Aronica – pronicljivo in navdihujoče branje!

Več o praktičnih možnostih odkrivanja svojega elementa: DELAVNICA “Odkrij svojo strast!”